Finance professionals

De zaak drijft op financiële cijfers. Ook bij onze klanten. Daarom wilt u de beste financiële medewerkers voor de grootboekadministratie, de crediteurenadministratie of bijzonder beheer. Die heeft i4talent. We zijn specialisten in personeel op projectbasis. Onze professionals in finance hebben al een paar jaar werkervaring en hebben al diverse smaken geproefd. Zij hebben eerder in een hbo of wo studie de basis gelegd voor hun carrière en hun niveau verder opgekrikt via cursussen en studies.

Daarmee zijn ze klaar om vanaf dag één productief te zijn. Én om de verantwoordelijkheid aan te kunnen die bij hun niveau past. Bij een detacheringsbureau als i4talent blijven die finance professionals scherp. Omdat we hen continu prikkelen met nieuwe, interessante functies. Misschien wel die economische of bedrijfseconomische vacature die bij u moet worden ingevuld.

Onze beschikbare finance professionals

Opleiding: Bedrijfseconomie, WO
Naam: Eline
Leeftijd: 27 jaar
Ervaring: Basware, Navision, Onguard, SAP, Excel, SPSS en Topdesk. Verkoopadministratie, debiteurenadministratie,crediteurenadministratie en applicatiebeheerder. 
Profiel: Eline is een veelzijdig en ondernemend persoon met een sterk karakter. Dit is terug te zien aan het opzetten van haar eigen onderneming terwijl ze tegelijkertijd een studie bedrijfseconomie volgde aan de universiteit. Eline is eerlijk en rechtdoorzee. 

Interesse?

Opleiding: Master Bestuurskunde
Naam: Jasper 
Leeftijd: 26 jaar
Ervaring: Financiële administratie, debiteurenbeheer, data analyst, analyseren, customer service, OnGuard, Excel Draaitabellen, Excel Marco’s, Office 365, Sharepoint 
Profiel: “Geen glans zonder wrijving” is een uitspraak die Jasper typeert. Hij is van nature een pragmatisch en nieuwsgierig persoon. Hij zoekt naar de reden achter een antwoord. Daarnaast is hij oplossings- en resultaat gericht. 

Interesse?

Meer informatie over detachering?

Cristel Schoenmaker

Neem contact op met Cristel.
Specialist in financiële functies.

 

Meer informatie over vaste functies?

Joy van Manen

Neem contact op met Joy.
Specialist in VAST, jouw talent!

 

Deel hier jouw vacature!

Heb je op dit moment een openstaande functie? Deel jouw vacature en wij nemen contact op om met jou de mogelijkheden te bespreken.

Functies waar je aan kunt denken:

  • debiteurenbeheerder
  • crediteurenmedewerker
  • (project-) administrateur
  • grootboek medewerker
  • junior controller
  • assistent controller

Deze bedrijven kiezen ook voor i4talent