Finance professionals

De zaak drijft op financiële cijfers. Ook bij onze klanten. Daarom wilt u de beste financiële medewerkers voor de grootboekadministratie, de crediteurenadministratie of bijzonder beheer. Die heeft i4talent. We zijn specialisten in personeel op projectbasis. Onze professionals in finance hebben al een paar jaar werkervaring en hebben al diverse smaken geproefd. Zij hebben eerder in een hbo of wo studie de basis gelegd voor hun carrière en hun niveau verder opgekrikt via cursussen en studies.

Daarmee zijn ze klaar om vanaf dag één productief te zijn. Én om de verantwoordelijkheid aan te kunnen die bij hun niveau past. Bij een detacheringsbureau als i4talent blijven die finance professionals scherp. Omdat we hen continu prikkelen met nieuwe, interessante functies. Misschien wel die economische of bedrijfseconomische vacature die bij u moet worden ingevuld.

Onze beschikbare finance professionals

Opleiding: Bedrijfseconomie
Naam: Daniel
Leeftijd: 26 jaar
Ervaring: LEAN, Power BI, Exact, Metacom, King, SAP, Unit 4, Visio, Excel en SQL.

Profiel: Daniel is een nauwkeurige en leergierige Data Professional. Dankzij de opdrachten en stages heeft hij ervaring met het verwerken van informatie in systemen. Hij heeft sterke Excel kennis en is goed met ERP-systemen en computers. Daniel is flexibel en heeft een gezond portie doorzettingsvermogen.

Interesse?

Opleiding: Bedrijfseconomie, WO
Naam: Eline
Leeftijd: 26 jaar
Ervaring: Basware, Navision, Onguard, SAP, Excel, SPSS en Topdesk. Verkoopadministratie, debiteurenadministratie,crediteurenadministratie en applicatiebeheerder. 

Profiel: Eline is een veelzijdig en ondernemend persoon met een sterk karakter. Dit is terug te zien aan het opzetten van haar eigen onderneming terwijl ze tegelijkertijd een studie bedrijfseconomie volgde aan de universiteit. Eline is eerlijk en rechtdoorzee. Eline is iemand die de voorkeur geeft aan de praktijk en wil dit het liefst combineren met haar liefde voor cijfers. 

Interesse?

Opleiding: Bedrijfseconomie, HBO
Naam: Yvette
Leeftijd: 25 jaar
Ervaring: Exact, Metacom, Navision, SAP, Twinfield, Excel en US- GAAP. Assistent controller en Financieel medewerker,

Profiel: Yvette is een zeer ambitieuze professional. Ze heeft haar bachelor Bedrijfseconomie afgerond en heeft daarna een tijd in Nicaragua vrijwilligerswerk gedaan. Ook heeft ze voor haar studie een half jaar in Thailand gewoond. Ze kan goed plannen en is communicatief vaardig. Haar ambitie: ”Over 5 jaar hoop ik te zijn uitgegroeid tot controller”. 

Interesse?

Meer informatie over detachering?

Cristel Schoenmaker

Neem contact op met Cristel.
Specialist in financiële functies.

 

Meer informatie over vaste functies?

Joy van Manen

Neem contact op met Joy.
Specialist in VAST, jouw talent!

 

Deel hier jouw vacature!

Heb je op dit moment een openstaande functie? Deel jouw vacature en wij nemen contact op om met jou de mogelijkheden te bespreken.

Functies waar je aan kunt denken:

  • debiteurenbeheerder
  • crediteurenmedewerker
  • (project-) administrateur
  • grootboek medewerker
  • junior controller
  • assistent controller

Deze bedrijven kiezen ook voor i4talent