Finance professionals

De zaak drijft op financiële cijfers. Ook bij onze klanten. Daarom wilt u de beste financiële medewerkers voor de grootboekadministratie, de crediteurenadministratie of bijzonder beheer. Die heeft i4talent. We zijn specialisten in personeel op projectbasis. Onze professionals in finance hebben al een paar jaar werkervaring en hebben al diverse smaken geproefd. Zij hebben eerder in een hbo of wo studie de basis gelegd voor hun carrière en hun niveau verder opgekrikt via cursussen en studies.

Daarmee zijn ze klaar om vanaf dag één productief te zijn. Én om de verantwoordelijkheid aan te kunnen die bij hun niveau past. Bij een detacheringsbureau als i4talent blijven die finance professionals scherp. Omdat we hen continu prikkelen met nieuwe, interessante functies. Misschien wel die economische of bedrijfseconomische vacature die bij u moet worden ingevuld.

Onze beschikbare finance professionals

Opleiding: Certified Creditmanager
Naam: Henk
Leeftijd: 64 jaar
Ervaring: Accountview, AS400, Basware, Navision, Onguard, Oracle, SAP, Unit 4, Excel.

Profiel: Henk is een gedreven professional op het gebied van Credit Management, met een afgeronde opleiding Certified Creditmanager. Hij heeft kennis en ervaring opgedaan door het succesvol afronden van diverse Credit Management opdrachten, van het terugdringen van het openstaande saldo tot Bijzonder Beheer en het aansturen van een team Debiteuren.

Opleiding: International Hospitality Management, HBO
Naam: Glenn
Leeftijd: 28 jaar
Ervaring: Scrum en Agile werken, Qlikview, Power BI, SharePoint, Afas, Onguard, SAP, Excel, SPSS, SQL.

Profiel: Glenn is een slimme en enthousiaste finance professional. In de laatste fase van zijn studie ontdekte hij zijn passie voor finance. Glenn is een vriendelijk en zorgzaam persoon, die betrouwbaar is en hard werkt. Inmiddels heeft Glenn bij meerdere organisaties in verschillende functies gewerkt en wil hij graag zijn scope verbreden.

Opleiding: Commerciële Economie: SportMarketing & Management, HBO
Naam: Enno
Leeftijd: 23 jaar
Ervaring: Scrum werken, Power BI, SEO, Basware, Exact, Excel, SPSS, SQL.

Profiel: Enno is een echte doorzetter en werkt goed onder druk. Tijdens zijn studie kwam hij erachter dat zijn interesse ligt binnen de finance en wil zich hier dan ook graag verder in ontwikkelen. Enno is analytisch, cijfermatig erg sterk, betrokken, flexibel en een echte teamplayer. Ook bij de voetbalclub heeft hij jaren lang, naast zelf te voetballen, training gegeven aan de E-pupillen.

Meer informatie over detachering?

Kerim Albudak

Neem contact op met Kerim.
Specialist in financiële functies.

 

Meer informatie over vaste functies?

Joy van Manen

Neem contact op met Joy.
Specialist in VAST, jouw talent!

 

Deel hier jouw vacature!

Heb je op dit moment een openstaande functie? Deel jouw vacature en wij nemen contact op om met jou de mogelijkheden te bespreken.

Functies waar je aan kunt denken:

  • debiteurenbeheerder
  • crediteurenmedewerker
  • (project-) administrateur
  • grootboek medewerker
  • junior controller
  • assistent controller

Deze bedrijven kiezen ook voor i4talent