Introductie

Voor onze klant in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een data specialist geo. Ook voor juniors of starters is dit een kans!

Organisatie

Jij komt te werken in een team met 25 collega’s. Wat jouw nieuwe team kenmerkt? Dat is natuurlijk enthousiasme en klantgerichtheid. Met volop kansen voor ontwikkeling, zijn we een ambitieuze organisatie. Communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Een dichte deur kom je bij ons niet gauw tegen, betrouwbare en innovatieve collega’s wel!

Je bent samen met de collega’s van het Datalab het aanspreekpunt voor informatieverzoeken en jouw kerntaak is het opleveren van een informatieproduct en het geven van advies. Denk aan het maken van een hittestresskaart of een webapp voor het invoeren van decibelmetingen. Je bent in staat de wensen van de klant om te zetten in een bruikbaar product. Je vermeerdert de waarde van de data door het combineren en analyseren, waarna je de data duidelijk visualiseert en de gebruiker daarna weet hoe met de informatie moet worden omgegaan.

Functie

Deze functie is jouw volgende stap als je:
– dankzij jouw inhoudelijke en adviserende rol de verbindende schakel bent tussen de data, (nieuwe) technieken en de klanten/collega’s voor zowel binnen als buiten de organisatie;
– binnen een gezellig team zelfstandig wilt werken aan afwisselende en tactische vraagstukken, die impact hebben;
– van data een waardevol informatieproduct maakt door middel van analyse, duiding en visualisatie.

Je loopt over de Veluwe en denkt: ‘dit is niet de plattegrond die ik gewend ben’. De plattegrond die jij gewend bent, staat op jouw beeldscherm en heb je zelf gevisualiseerd door het analyseren en duiden van veel – heel veel – data. Toch vind je beide plattegronden even mooi.

Jij maakt het mogelijk dat uitvoerende collega’s, managers, beleidsmakers en bestuurders hun dagelijkse werk kunnen doen in een informatie gestuurde organisatie. Zij werken met de informatieproducten die jij maakt. Dit kan alleen als jij de data vertaalt naar bruikbare geografische informatie op basis van betrouwbare gegevens.

Functie-eisen

Als je bij geo alleen aan een driehoek denkt, dan is dit niet jouw functie.

Gelukkig, je bent er nog. Dat betekent dat je de functie interessant vindt én het vakgebied van geo jou aanspreekt. Het is belangrijk dat jij overweg kunt met geo-informatie, aangezien jij medeverantwoordelijk bent voor het beheer van geografische databases en bijbehorende producten. Jij hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en een kritisch denkvermogen. En door jouw ervaring snap je de klantbehoeften én -belangen en beschik je over voldoende omgevingsbewustzijn. En ook al ben je met 10 verschillende informatieverzoeken bezig, toch raak je niet van de kaart. Want die stressbestendigheid en zelfstandigheid zitten bij jou wel goed! En dat je voor deze functie een echte netwerker, innovatief en leergierig bent is voor jou een no-brainer. Daarnaast heb je:

– HBO werk- en denkniveau
– kennis van ArcGIS of een vergelijkbaar GIS pakket;
– bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie;
– ervaring met Cognos (framework manager), SQL of FME is een pré.

Aanbod

– Het betreft een tijdelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband én directe doorgroeimogelijkheden;
– een maandsalaris tussen €2000 en €3300 bruto per maand op basis van 36 uur;

Inlichtingen

Vragen of meer informatie? Mail naar erwin@i4talent.nl of bel naar Erwin van der Put, bereikbaar via 070-3206387.

Sollicitatie

Interesse? Dat begrijpen we! Solliciteer hier, mail naar erwin@i4talent.nl of bel naar Erwin van der Put, bereikbaar via 070-3206387.