Introductie

Voor een leuke opdrachtgever in Den Haag ben ik op zoek naar een Data Engineer met ervaring in talen als Python, R en Java. Je bent een specialist die van technisch pionieren en data gedreven uitdagingen houdt. Het betreft een vaste functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie

Wat ga je doen?

Op de afdeling werk je op projectbasis samen met je collega’s aan de integratie van nieuwe systemen of je past bestaande aan. Uiteraard met behoud van de continuïteit van draaiende systemen. Je laat technologie werken om nieuwe oplossingen voor de business te ontwikkelen.

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

Jij maakt als data engineer deel uit van het agile development team. Als team zijn we verantwoordelijk voor alle inzichten. Op de afdeling zijn dan ook regie, beheer en ontwikkeling belegd. Samen met je team houd je je bezig met het ontwerpen, bouwen, testen en documenteren van aanpassingen in het gehele BI-landschap met ontwikkeltalen als Python, Java en R. Hiervoor schakel je rechtstreeks met de verschillende business lines over hun wensen en eisen. Kortom, als agile collega krijg je individueel alle kansen en ruimte om je talenten te benutten en uit te bouwen!

Aanbod

Wat kun je verwachten?

– Een mooi salaris.
– Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Wie is i4talent?

i4talent is een detacheringsbureau die tevens werving selectie biedt op het gebied van finance en digital data. Voor deze opdracht geldt dat je eerst gedetacheerd wordt en aansluitend in dienst gaat bij de klant. Uiteraard zullen wij je begeleiden tijdens het gehele proces.

Sollicitatie

Solliciteer met de onderstaande button. Binnen 24 uur nemen we contact met je op! Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar cristel@i4talent.nl
Heb je nog vragen, bellen kan ook: 070-3206387.