Introductie

Voor een dynamisch en professioneel bedrijf in Den Haag ben ik voor enkele maanden op zoek naar een Business Analist met goede IT kennis. Binnen deze functie ga je de bedrijfs- en ICT processen succesvol optimaliseren.

Functie

Wat kun je verwachten?
Als Business Analist vertaal jij de behoeften van gebruikers naar IT oplossingen. Jij bent verantwoordelijk voor het concreet opstellen en uitwerken van business cases, het analyseren en adviseren over bedrijfsprocessen, het vaststellen en ontrafelen van problemen en andere aanvragen vanuit de business en het meewerken in diverse uitdagende projecten.

Door het uitvoeren van bovenstaande activiteiten, zorg jij voor gestroomlijnde processen met als resultaat een hoge klant tevredenheid. Jij bent de drijvende kracht achter alle processen die binnen de business plaatsvinden en samen met onze IT leveranciers zorg jij voor een “operational excellence”. Je komt terecht op de afdeling ICT. Iedere functie is hier een onmisbare schakel. Dat betekent dat jouw impact groot is en daarom krijg je de ruimte om jezelf en de functie verder te ontwikkelen.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?
• een afgeronde HBO of WO opleiding;
• minimaal 5 jaar werkervaring als business analist;
• ervaring met en kennis van bedrijfsprocessen en informatiebehoeften;
• je kijkt met een technische én commerciële blik naar IT;
• een echte teamplayer;

Inlichtingen

Wie is i4talent?
i4talent is een detacheringsbureau die tevens werving selectie biedt op het gebied van finance en digital data. Voor deze opdracht geldt dat je gedetacheerd wordt bij de klant.

Sollicitatie

Solliciteer met de onderstaande button. Binnen 24 uur nemen we contact met je op! Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar cristel@i4talent.nl
Heb je nog vragen, bellen kan ook: 070-3206387.